Plavecké potreby pre maličkých

Infolinka 09:00 - 16:00

0917 840 657

Infolinka 09:00 - 16:00

0917 840 657

UV textílie od Splash About

Leto sa k nám blíži mílovými krokmi a s ním prichádzajú aj Vaše letnejšie otázky.

Chystáte sa k vode a rozmýšľate, či potrebujete UV oblečenie?
Zíde sa Vám UV oblečenie aj na dovolenke na Slovensku?
Čo to vlastne znamená, keď má textíla ochranný UV faktor?

Všetky plavky, UV oblečenia, tričká, kraťasky, osušky, pokrývky na hlavu, plaváčiky, aj dielikové plavecké vesty - všetky tieto v našom eshope Vám prináša kvalitný výrobca detského plaveckého oblečenie a potrieb SPLASH ABOUT.

Splash About plaváčik s maximálnou UV ochranou 50+

Všetky textílie vyrobené SPLASH ABOUT poskytujú maximálnu 50+ UV ochranu. To je tá najvyššia možná UV ochrana. Zachytáva až 98% (a viac!) UV žiarenia.

SPLASH ABOUT zabezpečuje najvyššiu možnú úroveň ochrany pred slnečným žiarením UV50+ vysokou kvalitou a hustotou použitého vlákna. Nie je dopĺňané žiadnými extra chemickými nátermi, tak aby boli výrobky vhodné aj pre najmenšie babätká a všetkých ľudí s citlivou pokožkou.

ARPANSA pracovisko

Aby SPLASH ABOUT uistilo seba aj nás užívateľov, necháva certifikovať textílie v autrálskej vládnej agentúre ARPANSA.
Použitie UV ochranného oblečenia od SPLASH ABOUT má určite výhody pred natieraním krémom.

Aj ARPANSA na svojej stránke uvádza, že označenie UV ochrany na veľa krémoch je tak nepravdivé, že by ste mali ich aplikáciu radšej zdvojnásobiť, aby ste získali očakávaný efekt podľa označenia faktora. Naviac aj tie najkvalitnejšie krémy a spreje len ťažko aplikujete rovnomerne a tak sa može stať, že si aplikujete na jednu oblasť len 30+ faktor alebo aj menší.

Použitím SPLASH ABOUT UV oblečenia znížujete kontakt telíčka s chémiou.

Naviac koža može rovnako voľne dýchať, zbytočne ju nezamažete.

A napokon = Vaše deti môžu na dovolenke behať z mora na pláž, a späť do mora, späť na pláž a ochranný faktor ostane stále na rovnakej hodnote 50+.

Máme teda na krémy radšej zabudnúť? Rozhodne nie! Aj samotný SPLASH ABOUT upozorňuje, aby sme nezabúdali na exponované miesta - miesta kde UV oblečenie nesiahá - napríklad chrbát ruky (vrch dlane), chodidlá, tvár a pod. Tie nezabudnite opätovne natrieť aj po kúpaní. A určite nezabudnite ani na pokrývku hlavy!

Pamätajte tiež, že malé deti nemajú ešte kožu tak odolnú voči slnečnemú žiareniu ako dospelý človek! A aj dospelý sa chrániť potrebuje. S UV oblečením alebo bez, užívajte si v lete aj veľa chládku - detské telíčko sa môže rýchlejšie nielen spáliť, ale aj prehriať!

Na záver Vám prajem všetkým krásne dni a pekný čas na dovolenkách! A pripravte sa, leto prichádza! :):):)

www.rybicka.sk
Späť na výpis článkov

Rybicka.sk používa cookies

Cookies sú informácie, ktoré ukladáme, aby sme zlepšili váš používateľský zážitok na Rybicka.sk.

Niektoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie nášho webu. Iné nám pomáhajú zistiť anonymné údaje o návštevnosti nášho webu. A ďalšie slúžia na vykonávanie marketingových kampaní prostredníctvom tretích strán, ako sú napr. Google či Facebook.

Svoju voľbu môžete prispôsobiť v nastaveniach.

Nevyhnutné

Analytické

Marketingové