Plavecké potreby pre maličkých

Infolinka 09:00 - 16:00

0917 840 657

Infolinka 09:00 - 16:00

0917 840 657

Orientujeme sa v plaveckých pásoch

Detské dielikové plavecké pásy od českej firmy Dena-Matuška sa tešia veľkej obľube. Ponúkajú nielen cenovú dostupnosť spojenú s kvalitou výrobku, ale aj vysokú flexibilitu a variabilitu. Ich použitie nie je vôbec komplikované. Stačí zvoliť správny počet dielikov a správne pásik umiestniť.

Plavecké pásy v našej ponuke nájdete pre všetky vekové kategórie. Najpredávanejším našim pásikom je dielikový v strednej veľkosti.

Hlavnou výhodou dielikového pásu je jeho variabilita. Vďaka klasickej pracke na zapínanie a rozdeleniu pásu na viaceré nadnášacie dieliky, môžte podľa potreby jednotlivé dieliky odoberať a opäť pridávať naspäť. Tým upravíte nadnášaciu schopnosť pásu.

Viete ako efektívne používať plavecké pásy?
Pri využívaní dielikov platia pravidlá v dvoch smeroch.

  1. Čím vyššie k ramenám umiestnite plavecký pás, tým viac pomáha udržať človeka stabilne na vode. Naopak čím bližšie k bedrám umiestnite pás, tým viac sa učiaci osamostatňuje.
  2. Keď ležíme na vode - pás umiestnený zospodu je fyzicky, ale aj psychicky väčšou oporou. Pás umiestnený zvrchu viac osamostatňuje.
V praxi to teda znamená nasledovné:
  • Ak dieťaťu dáme pás cez prsia vysoko ku ramenám, pri plávaní na bruchu mu bude najväčšou oporou. Efekt tohto umiestnenia môžme prirovnať ku klasickému plaveckému kolesu. S výhodou neprasknutia, bezpečného nasadenia a možnosťou ďalšieho využitia.
  • Ak pláva dieťa na bruchu a pás má umiestnený na krížoch (teda hlavne na chrbte blízko k bedrám) bude ho pás osamostatňovať najkrajšie. Takto umiestnený pás slúži aj na učenie správnej plaveckej polohy.
Veľa úžitku a radosti z vody Vám praje Rybička:)
Späť na výpis článkov

Rybicka.sk používa cookies

Cookies sú informácie, ktoré ukladáme, aby sme zlepšili váš používateľský zážitok na Rybicka.sk.

Niektoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie nášho webu. Iné nám pomáhajú zistiť anonymné údaje o návštevnosti nášho webu. A ďalšie slúžia na vykonávanie marketingových kampaní prostredníctvom tretích strán, ako sú napr. Google či Facebook.

Svoju voľbu môžete prispôsobiť v nastaveniach.

Nevyhnutné

Analytické

Marketingové