Plavecké potreby pre maličkých

Infolinka 09:00 - 16:00

0917 840 657

Infolinka 09:00 - 16:00

0917 840 657

Asociácia Vodné deti

Organizácia vznikla v roku 2011 s umýslom zjednotiť ľudí z brandže a spoločne zvýšiť zabezpečenie tejto činnosti po legislatívnej, či vzdelávacej stránke. Tým zabezpečiť aj zodpovednejší, kvalitnejší a harmonickejší prístup k zákazníkom.

Plný názov asociácie znie Asociácia priateľov pohybových činností detí vo vodnom prostredí od narodenia do školského veku - skrátene Vodné deti.

Iniciátormi jej vzniku boli inštruktorky Klubu Kvapka z Trnavy. Po oslovení všetkých dovtedy známych živnostníkov, firiem, či jednotlivých inštruktorov plávania sa zhodli na tom, že organizácia zastrešujúca všetkých takto pracujúcich je nielen vítaná, ale aj nutná.

Ciele asociácie boli zadefinované takto:

• Združiť právnické a fyzické osoby zaoberajúce sa pohybovými aktivitami detí od 0 do 6 rokov, s prioritným zameraním na pohyb vo vode.

• Rozširovať povedomie rodičovskej verejnosti o prospešnosti takýchto aktivít pre deti prostredníctvom médií, konferencií, workshopov.

• Napomôcť zlepšovaniu hygienických podmienok v bazénoch a samozrejme skvalitňovaním práce v slovenských kluboch zvyšovať úroveň výuky v súlade s psychomotorickým vývojom detí.

• Komunikáciou s dotknutými úradmi zabezpečiť rovnaké postavenie klubov pred zákonom, podávať legislatívne návrhy na zmeny, ak prax ukáže tieto zmeny ako potrebné.

• Napomôcť kvalitnému vzdelávaniu začínajúcich inštruktorov, tak aby táto práca mala vážnosť a odbornosť, ktorá jej prináleží.

Členom sa môžete stať aj Vy. Každá pomoc, aktivita či sympatia je vítaná. Veríme, že organizácia plní už teraz dobre svoje poslanie: chráni nielen poskytovateľov kurzov detského plávania, ale aj účastníkov kurzov - rodičov aj ich detičky.

Navštívte stránku http://vodnedeti.sk/ a získajte informácie najpríklad aj o aktuálne prebiehajúcich školeniach.



____
Zdroj: Text článku bol prevzatý zo stránky http://vodnedeti.sk/ . Pôvodný text bol mierne upravený.
Späť na výpis článkov

Rybicka.sk používa cookies

Cookies sú informácie, ktoré ukladáme, aby sme zlepšili váš používateľský zážitok na Rybicka.sk.

Niektoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie nášho webu. Iné nám pomáhajú zistiť anonymné údaje o návštevnosti nášho webu. A ďalšie slúžia na vykonávanie marketingových kampaní prostredníctvom tretích strán, ako sú napr. Google či Facebook.

Svoju voľbu môžete prispôsobiť v nastaveniach.

Nevyhnutné

Analytické

Marketingové